Bent u voornemens een ISAE 3402, ISO, de AIFM of andere standaard te implementeren binnen uw organisatie? Of heeft u recentelijk een dergelijke implementatie succesvol afgerond? Maar bent u nog opzoek naar een tool om deze processen ´te laten leven in de organisatie´ en probeert u meer draagvlak te creëren voor deze processen? Dan is de SASmodeller® wellicht een uitkomst voor u.

Wat is de SASmodeller®

De SASmodeller® is een tool waarmee u processen uniform vastlegt, waardoor het voor medewerkers inzichtelijk wordt welke controles en processtappen wanneer uitgevoerd dienen te worden. Wij doen dit middels een beproefde methodiek, waarbij uw organisatie als uitgangspunt dient. Deze methodiek resulteert in vastlegging van procesflows die overzichtelijk en gestructureerd zijn met een uitstekende, op uw wensen afgestemde look and feel waardoor een optimale gebruikerservaring wordt gerealiseerd. Voor specifieke ondernemingen (waaronder vastgoedbeheerders) zijn tevens templates leverbaar die als basis voor de implementatie gebruikt kunnen worden. Hierdoor is een kostenefficiënte ISAE 3402 implementatie mogelijk.

De demo

Deze demo is ontwikkeld om u inzicht te geven in de mogelijkheden die SASconsult biedt op het gebied van procesmanagement. Kijk u gerust rond en ontdek de toegevoegde waarde van de SASmodeller® voor uw organisatie.

(N.B. deze demo kan afgespeeld worden in Internet Explorer, andere webbrowsers ondersteunen het format van deze demo helaas niet).